کد خبر : 14017
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶

مدیریت دانش ،دانش انباشته شده سالهای گذشته را ساماندهی می کند /برگزاری نخستین پودمان آموزشی مدیریت دانش وزارت

مدیریت دانش ،دانش انباشته شده سالهای گذشته را ساماندهی می کند /برگزاری نخستین پودمان آموزشی مدیریت دانش وزارت
معاون توسعه و پشتیبانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد : مدیریت دانش دنبال این است که دانش انباشته در سالهای گدشته را بطوری سامان بدهد و به دست همه کسانی برساند که امروز یا فردا قرار است در نظام مدیریتی مملکت،تصمیم گیری کنند و این تصمیم گیری هم بر اساس منطق علمی و هم براساس منطق کارشناسی بهینه جهت بهره وری مناسب باشد.؛

به گزارش انتخاب فردا،مراد علی پیوند روز پنجشنبه در آیین اختتامیه نخستین پودمان آموزشی مدیریت دانش گفت: مدیریت دانش دنبال این است که دانش انباشته در سالهای گدشته را بطوری سامان بدهد و به دست همه کسانی برساند که امروز یا فردا قرار است در نظام مدیریتی مملکت،تصمیم گیری کنند و این تصمیم گیری هم بر اساس منطق علمی و هم براساس منطق کارشناسی بهینه جهت بهره وری مناسب باشد.

پیوند افزود:از جمله ویژگی دولت سیردهم که بنظر میرسد باید ویژه به ان توجه شود بحث ماهیت در تصمیم گیریها است، به نحوی که هر تصمیمی که در کشور گرفته شود مبتنی بر یک خرد علمی و کارشناسی است.

معاون توسعه و پشتیبانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: اگرچه مدیریت دانش در شعارها و در برنامه ها باشد، اما باید یک کار اساسی و دقیق انجام در این راستا گیرد که در دراز مدت و حتی در دولت های بعدی و چه بسا در سایر پیکره بدنه مدیریتی و حتی خارج از نظام اجرایی بتواند خود را نشان دهد .
پیوند توجه به حوزه دانش در نظام تصمیم گیری را مهم دانست و بیان کرد: واقعیت است این است در نظام اداری ما انچه که مایه تصمیم گیری درست است استفاده ازدانش است.
وی بر توجه بیشتر دانشگاه ها به حوزه مدیریت دانش تاکید کرد و گفت: البته بنظر بنده دانش به علاوی علم است و مجموعه تجربیات کارشناسی هم در مقوله دانش اداری بحث مهمی است که شاید درهیچ متن علمی وحتی دانشگاه های ما به ان پرداخته نشده است.
معاون توسعه و پشتیبانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: نظام کارشناسی و تجربیاتی که در مسیر کارشناسی ،یک مدیر و کارشناس دیده می شود مواردی است که مغفول نظام مدیریتی ما است .
وی گفت: برای مثال در بحرانی مثل سیل اگر دانش و تجربه با یکدیگر تلفیق شوند بهتر می‌توان بر بحران غلبه کرد و بهره‌بروی بدون توجه به تجربه ناقص خواهد بود.
پیوند با اشاره به اینکه در استان ما موضوع بحران و به ویژه سیل بحثی است که درمدیریت دانش به آن پرداخت می شود ، افزود: در سیلی که در سال گذشته در استان داشتیم و با کیفیت خوبی با آن مواجهه شد بخش وسیعی از این مواجهه تجربیات بدیع و نویی بودن که مدیران ما در این خصوص داشته اند.
وی ادر ادامه داد: امروزکه هنوز یکسال از موضوع نگذشته از خود کارشناسان و مدیریت بحران بپرسند که چه اتفاقی افتاد و کار ویژه شما در این خصوص چی بود که خوب مدیریت کردین شاید برای ارایه نظرات کارشناسی موضوع نداشته باشند چه برسد به اینکه مدیریت بعدی بیاد و بخواهد از این تجربه استفاده کند.
پیوند تصریح کرد: مدیریت دانش دنبال این است که دانش انباشته در سالهای گدشته را بطوری سامان بدهد و به دست همه کسانی برساند که امروز یا فردا قرار است در نظام مدیریتی مملکت،تصمیم گیری .
معاون توسعه و پشتیبانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد:بهره وری بدون توجه دقیق به مباحث مربوط به مدیریت دانش حقیقتا یک حرف ابتر و ناقص است .
پیوند افزود: لذا در این راستا برگزاری دورهای پودمانی مدیریت دانش کار زیبا و مهم و مفیدی است که قطعا دوستان در این دوره در رابطه با الزامات ،مبانی و روشهای تجربه نگاری مدیریت دانش صحبت خواهند کردند .
وی با اشاره به اینکه این دوره نخستین دوره ی پودمان آموزشی مدیریت دانش در سطح کشور هست که ابتدا در استان ما برگزار شد، عنوان کرد:از اعتمادی که دوستان در وزارت کشور به استان ما داشتند جهت برگزاری این دوره در استان ، تقدیر و تشکر می کنم .
پیوند گفت: برگزاری این دوره ها و این مسیر درست باعث رسوخ تصمیم کارشناسی مبتنی بر دانش در کشور خواهد شد و حداقل دست آورد اینگونه دوره ها تبدیل مدیریت دانش به یک گفتمان است.
این مسئول تاکید کرد:اصولابرای جا افتان این موضوع راهی نداریم به جز اینکه ان را تبدیل به یک گفتمان کنیم ، این جلسات و دوره ها باعث می شود که این مباحث تبدیل به یک گفتمان غالب شود ودر فضای کارشناسی و مدیرتی جامع روی آن بحث شود.
وی خاطر نشان کرد: برای رسیدن سریعتر به آن قلعه ای که رهبر معطم انقلاب فرمودند راهی نمانده است ، نیاز هست این مباحث مطرح شود تا حداقل در جامعه تبدیل به یک گفتمان شوند.
دبیر کمیته اجرایی پروژه مدیریت دانش وزارت کشور نیز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزیر کشور مدیریت دانش را درک می‌کند و اهمیت آن را می‌داند و پروژه مدیریت دانش وزارت کشور را به صورت جدی دنبال می کند.

مرتضی حسنی با اشاره به اینکه مدیریت دانش از ابتدای ۱۴۰۱ به رئیس مرکز مطالعات راهبردی وزارت کشور تفویض شد، افزود: در این مدت پروژه مدیریت دانش وزارت کشور در حال پیگیری بوده و در حال حاضر مرحله فرهنگ سازی و آموزش را تکمیل می‌کنیم.
وی ادامه داد: این پودمان آموزشی برای اولین بار در کشور و در این سطح پوشش برگزار می‌شود. هدف این است که در بدنه وزارت کشور افرادی به عنوان مدیر دانش تربیت شوند که توانمندی این را داشته باشند مدیریت دانش را تدریس کنند و راهکارهای موثر برای مدیریت دانش را در سطح وزارت کشور طراحی و اجرا کنند.
حسنی تصریح کرد: برای شناسایی افراد توانمند در این زمینه فراخوان داده شد که یک هزار و ۳۰۰ نفر رزومه قابل قبولی عرضه کردند و از میان آنان در چند مرحله ۱۲۰ نفر انتخاب شدند. این افراد در حال حاضر در حال گذراندن دوره آموزشی هستند که حدود ۶ ماه به طول خواهد انجامید.
دبیر کمیته اجرایی پروژه مدیریت دانش وزارت کشور گفت: ما برای انتخاب افراد فاکتورهای داشتیم از جمله توانمندی افرادو سابقه کار که باید بین ۱۵ تا ۲۰ سال بود.
حسنی تصریح کرد: دوره بعدی این پودمان به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.
آیین اختتامیه نخستین رویداد پودمان آموزشی مدیریت دانش وزارت کشور با شرکت نخبگان و برگزیدگانی از ۸ استان کشور و دبیر اجرایی مدیریت دانش وزارت کشور با حضور پیوند معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار در سالن دولت یاسوج مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.