خلا نظارتی برنامه هستهای ایران بزرگتر و بزرگتر میشود/ تصمیم درخصوص پرونده پادمانی ایران بر عهده تمامی کشورهای عضو است
گروسی، مدیرکل سازمان انرژی اتمی: رافائل گروسی در کنفرانس خبری پیش از نشست شورای حکام گفت با خاموش شدن دوربینهای نظارتی آژانس، خلا نظارتی بر برنامه اتمی ایران بزرگ و بزرگتر میشود. رویداد۲۴ مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی گفت خلا نظارتی بر برنامه هستهای ایران بزرگتر و بزرگتر میشود. به گزارش سرویس بینالملل انتخاب، رافائل گروسی
گروسی، مدیرکل سازمان انرژی اتمی:
رافائل گروسی در کنفرانس خبری پیش از نشست شورای حکام گفت با خاموش شدن دوربینهای نظارتی آژانس، خلا نظارتی بر برنامه اتمی ایران بزرگ و بزرگتر میشود.
رویداد۲۴ مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی گفت خلا نظارتی بر برنامه هستهای ایران بزرگتر و بزرگتر میشود.
به گزارش سرویس بینالملل انتخاب، رافائل گروسی در کنفرانس خبری پیش از نشست شورای حکام گفت با خاموش شدن دوربینهای نظارتی آژانس، خلا نظارتی بر برنامه اتمی ایران بزرگ و بزرگتر میشود.
گروسی گفت آژانس در دو بخش نظارتهای پادمانی و نظارتهایی که برجام تعیین کرده، در ایران فعالیت دارد و پرونده پادمانی ایران را مستقل بررسی میکند.
به گفته مدیرکل آژانس نظارت بر برنامه اتمی ایران در حال سختتر شدن است. او از این کشور خواست شفاف عمل کند تا آژانس به تصویر دقیقی از برنامه اتمیاش برسد.
وی افزود: پروسه تحقیقات ما همچنان ادامه دارد و در کنار آن نظارتهای برجامی وجود دارد که تصمیمگیری برای آن تنها به عهده کشورهای طرف مذاکره با ایران نیست و همه کشورهای آژانس باید در خصوص آن نظر دهند.
گروسی گفت: ما سوالاتی داریم و برای من توضیح دهید چرا این موضوع سیاسی تعبیر میشود. امیدواریم ایران همکاری با ما را هر چه سریعتر آغاز کند. بدون گفتگوهای شدید قادر به حل مساله پادمانی نیستیم. ما تنها میخواهیم این موضوع روشن شود. آنها منافع ملی خود را از دید خودشان پیش میبرند، اما باید به آژانس احترام بگذارند. من اینجا کارهایی که موظف هستم را انجام میدهم و نه کارهایی که میخواهم.
در ادامه این نشست خبری، او در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره برنامه هستهای ایران و مسائل پادمانی آژانس گفت: «در تحقیقات فعلی که در تلاش برای انجام آن با همکاری ایران هستیم، فعلا ثمربخش نبوده است و همچنان منتظر هستیم این اتفاق رخ دهد».
مدیرکل آژانس در بخش دیگری گفت: این بسیار ساده است. ما آثاری از اورانیوم را در مکانهایی پیدا کردیم که هرگز اعلام نشدند، مکانهایی که هرگز قرار نبود فعالیت هستهای داشته باشند، و ما سؤال میکنیم. برای من توضیح دهید که چرا میگویید این یک فعالیت سیاسی است.
برچسب ها :آژانس بین المللی انرژی اتمی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰