کد خبر : 29089
تاریخ انتشار : جمعه ۲۲ تیر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱

اعتبار بخشی کارکردی حلقه مفقوده بیمارستان های استان/ آقای جاودان سیرت، بیمارستان هایتان پول غذا ندارند

اعتبار بخشی کارکردی حلقه مفقوده بیمارستان های استان/ آقای جاودان سیرت،  بیمارستان هایتان پول غذا ندارند
توسعه کارکردی در شبکه های بهداشت و درمان یک اصل مهم بوده که با تعمیم به اعتبار بخشی ها می توان الگوهای موفق مدیریتی از آن خلق کرد.؛

قریب به ۳٠٠ استاندارد کارکردی تعریف شده در بحث بهداشت و درمان مبین این مسئله بوده که مدیریت در سطوح مختلف یک شبکه به شکل زنجیره تکامل بوده و ضعف در هر کدام می تواند به بدنه یک مجموعه و ساختار آسیب جدی وارد کند.
التزام به اعتبار بخشی ها جایی در شبکه درمان نمود پیدا می کند که رعایت حقوق گیرنده خدمت. مدیریت و راهبری، مدیریت اطلاعات، مدیریت منابع و سنجه های ارزیابی بیمارستانی در خروجی هر اعتبار بخشی زیر و بم باگ های یک بخش یا مرکز خدمات رسانی را نمایان ساخته تا با رفع پارامترهای دچار ایراد، سلامت عملکرد تمام مجموعه فارغ از چالش ها شکل بگیرد.
یکی از موارد قابل ذکر پیرامون مراکز بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد کم توجهی دانشگاه علوم پزشکی به نوار خطر ساز تراز های مالی منفی و بدهی های به ارث گذاشته شده از مدیران گذشته است.
بدهی های انباشت شده بر قلب چندین بیمارستان یاسوج پالسی منفی برای خروج ناگهانی از شرایط به ظاهر استیبل مدیریت درمان است.
در حالی که بیمارستان هایی مانند شهید جلیل یاسوج سوق به سمت شرایط استیل مدیریتی را با بکارگیری نیروی غیر سیاسی و متخصص به خود می بیند، اما چالش های اعتباری می تواند کارکردهای تخصصی را نیز تحت شعاع قرار داده و از قدرت مانور احیای عملکردی و توان افزایی در بیمارستان بکاهد.
مدیریتی که میراث دار بدهی گذشتگان است، فارغ از توان فردی و تخصصی، حمایت اعتباری و رایزنی دانشگاه علوم پزشکی را برای کاستن از تراز منفی پولی و تحقق رشد بخش های مختلف طلب می کند.
روند ایستای دانشگاه علوم پزشکی در حمایت از شبکه بیمارستانی و عدم توازن بخشی حمایتی می تواند خروجی عملکرد یک شبکه به هم تنیده را به چالش بکشد.
از سویی پیگیری مطالبات بیمارستان ها از مبادی حقوقی قدرتمند حلقه مفقوده دیگری در اصلاح تراز بودجه ای بیمارستان های هدف است.
اما عمق آسیب به اینجا ختم نمی شود و بدهی ۱۴ میلیارد تومانی بیمارستان های شهید جلیل، شهید بهشتی وامام سجاد(ع) یاسوج به پیمانکار تامین غذا، خود نشان از یک تئوری اشتباه در ترسیم حمایت از شبکه بیمارستانی استان است.
به نظر می رسد ریاست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج باید مستقیما نسبت به اعمال پیگیری ها برای تامین اعتبار یا توازن بخشی به اعتبارات تزریقی بیمارستان ها اقدام کرده تا شاید کابوس بدهی ها به عنوان میراث تلخ گذشتگان، رمق مدیریت را از مدیران بیمارستان ها نگیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.