طرح های آبخیزداری در کهگیلویه و بویراحمد سبب ذخیره ۱۳میلیون متر مکعب آب شد
عبدال میرفردی روز سه شنبه در حاشیه بازدید از طرح های ابخیزداری باشتافزود: این میزان آب در طرح های پخش سیلاب آبدهگاه باشت، ممبی بهمئی، امامزاده جعفر گچساران، گل زردون بویراحمد، سرکوه راک کهگیلویه، دیشموک، و سایر پروژه های آبخیزداری در سطح استان ذخیره شده است.
وی با اشاره به اینکه زیرساخت های آبخیزداری پس از ۱۰ سال بر اثر رسوب پر می شود و قابل استفاده نیست تصریح کرد: هم اکنون ظرفیت سازه های آبخیزداری فعال کهگیلویه و بویراحمد۷۵ میلیون متر مکعب است.
میر فردی ابراز کرد: سازه های آبخیزداری در حال بهره برداری استان در مناطقی مانند برم مرغابی،میان تنگان، روشن آباد،لیشتر، آبدهگاه، دارشاهی، دشت روم کهوا مارگون لوداب کت بهمئی سراب ننیز گچساران و سپیدار احداث شده اند.
وی اظهار کرد: بیش از ۳۷۰ میلیارد ریال طرح آبخیزداری امسال در مناطق مختلف استان اجرا شد.
میرفردی گفت: این سازه ها در قالب ۲۸ طرح آبخیزداری در مناطق مختلف استان و در گستره ای به مساحت ۱۵۰ هزار هکتار امسال اجرا شد.
وی اظهار کرد: احداث سازه های آبخیزداری علاوه بر ذخیره آب برای دوران کم آبی از بروز سیل و خسارت های ناشی از آن پیشگیری می کند و در قالب این طرح ها بیش از ۲۲ هزارو ۳۶۰ متر مکعب عملیات سنگی ملاتی به منظور جلوگیری از رسوب روان آبهای سطحی در فرسایش خاک اجرا شد.
وی تصریح کرد: این طرح های حوزه آبخیز داری در گچساران ، شهرستان های بویراحمد، چرام، مارگون ، کهگیلویه ، باشت، لنده، بهمئی و دنا اجرا شد و با اجرای این طرح ها سالانه حجم زیادی از روان آبهای سطحی کنترل و از خسارت به اراضی و تاسیسات جلوگیری خواهد کرد.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: دولت به منظور مقابله با خشکسالی و کنترل سیلاب ها در استان به مدیریت جامع حوزههای آبخیز توجه ویژه ای دارد.
وی آبخیزداری را مهمترین راه مقابله با خشکسالی دانست و گفت: با کنترل روان آبها سطح آب سفرههای زیرزمینی تقویت میشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰