کد خبر : 21992
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۲

با حضور معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور؛

بازدید میدانی از مراکز علم کاربردی گچساران با هدف برنامه‌ریزی برای ارتقای شاخص‌های کمی و کیفی

بازدید میدانی از مراکز علم کاربردی گچساران با هدف برنامه‌ریزی برای ارتقای شاخص‌های کمی و کیفی
دکتر فضل اله لک معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور و علی‌اکبر دسترنج رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد با هدف بررسی میدانی بخش‌های مختلف دانشگاههای علمی کاربردی گچساران در جهت تلاش برای ارتقای شاخص‌های کمی و کیفی بازدید و نشستی را برگزار کردند.؛

سیده سکینه قاضی فر رئیس مرکز علمی کاربردی شماره ی ۱ گچساران گفت : با حمایت سرمایه گزار هسته های خروجی از رویداد شتاب روانه بازار کار میشوند


به گزارش انتخاب فردا ، رئیس مرکز علمی کاربردی شماره ی ۱ گچساران در این نسیت اظهار داشت : این مرکز از سال ۹۷ مجوز نوآوری رو گرفت و خوشبختانه فعالیت‌های خوبی داشته است.
قاضی فر افزود : هسته‌های مستقر در مرکز نواوری بسیار مطلوب بودند و این مرکز فعالیتش در زمینه صنعت بیش از فعالیت در خدمات اجتماعی است.
وی بیان کرد : تعداد ۲ هزار و پانصد دانشجو دررشته‌های مختلف در حال تحصیل هستند .
قاضی فر ادامه داد : رشته‌های مرتبط با صنعت تقریبا رشته‌هایی است که نیاز شهرستان در حوزه صنعت نفت و پتروشیمی را تامیین میکند .
وی با ابراز امیدواری از مصوبات خروجی نشست گفت : انشالا فعالیت‌های مرکز بیش از این باشد.
رئیس مرکز علمی کاربردی شماره ی ۱ گچساران بیان کرد : با توجه به برگزاری رویدادهای شتابی که مرکز نوآوری دارد ایده‌هایی که از این رویداد شتاب بیرون می آید و سپس استقرار دارند در مرکز نوآوری این هسته‌ها مورد حمایت سرمایه گذارواقع میشوند بطوری که این مرکز هسته ها را به بازار کار روانه میشوند که بعضا این هسته ها میتوانند شغل‌هایی برای خودشان ایجاد کنند .

دکتر فضل اله لک معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور گفت : توسعه و ایجاد خوابگاههای متاهلی سراسر کشور خصوصا استان کهگیلویه و بویراحمد در دست پیگیری است


معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور هم اظهار داشت : طی بازدیدی که از مراکز علمی کاربردی استان کهکیلویه بویراحمد داشتیم در مراکز آموزش‌های علمی کاربردی در سطح استان کارهای خیلی خوبی انجام شده و موازی با آن یک همدلی و همفکری خوبی در این استان شکل گرفته است.
دکتر فضل اله لک ادامه داد : انشالله امیدواریم بتوانیم با کمک همدیگر تاثیر خودمان را در این آموزش‌ها برای اشتغال استان و کشور داشته باشیم
وی افزود : ما اعتقاد داریم که نظام آموزش علمی کاربردی با آموزش های علمی کاربردی تاثیر بسزایی در اشتغال خواهد داشت چرا که این آموزش‌ها مبتنی بر علم و کاربرد در صحنه عمل هست و اکثر این رشته‌های ما کاملاً به صورت تخصصی و متناسب با نیاز بازار کار و نیاز اشتغال این‌ها اموزش داده میشوند.
لک عنوان کرد : بگونه ای که این آموزشها مبتنی بر یک نیازسنجی شغلی و نیازسنجی بازار اشتغال است و برنامه درسی هم که مبتنی بر نیازها است از طریق به اصطلاح صاحبان کسب و کار و دانشگاهیان نوشته میشود و بعد در محیط واقعی کار این‌ها انجام میشود.
وی گفت : بر اساس بازدیدی که از ۲مرکز علمی کاربردی گچساران داشتیم الحمدالله کارهای خوبی در این شهرستان انجام شده و مهمترین آن که در حال پیگیری است بحث خوابگاه‌های دانشجویی برای متاهلین است که می‌تونه خیلی مفید و مثمر ثمر واقع شود. معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور تصریح کرد : در وزارت علوم به دنبال ایجاد و توسعه این خوابگاه‌های دانشجویی در سطح کشور هستیم که الحمدالله در این شهرستان این امر در حال پیگیری است.

علی‌اکبر دسترنج رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت : ۶هزار و سیصد دانشجو در مراکز علمی کاربردی کهگیلویه و بویراحمد تحصیل میکنند


رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت :دیروز و امروز با حضور جناب آقای لک بازدیدی را از مراکز علمی کاربردی استان در شهرستان بویراحمد و همچنین امروز در گچساران داشتیم.
علی‌اکبر دسترنج افزود : همانطور که استحضار دارید ما هفت مرکز علمی کاربردی در سطح استان داریم که رسالت گسترش نظام آموزش عالی مهارتی استان را بر عهده دارند.
وی اضافه کرد : از این هفت مرکز چهار مرکزدر یاسوج ، دو مرکز در گچساران و یک مرکز در دهدشت دایر هستند .
دسترنج گفت : به الحمدلله دیروز و امروز جلسات ارزشمندی داشتیم و توانستیم با همفکری و هم‌افزایی بین رؤسای محترم مراکز واحد استانی و ستاد مرکزی بخش زیادی از مشکلات و چالش های موجود را با ارائه راهکارهایی پیدا و برطرف کنیم.
وی گفت : امیدواریم با تلاش بیش از پیش روسای محترم مراکز آموزش علمی کاربردی وهمدلی مجموعه دانشگاه‌های استان بتوانیم به اشتغال کارآفرینی و رفع نیازهای بازار کار کمک کنیم .
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد : در حال حاضر حدود ۶هزار و سیصد دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی در دو مقطع کاردانی و کاردانی به کارشناسی در رشته‌های مختلف فنی- مهندسی -خدمات –حقوق- کشاورزی و هنر در سطح استان مشغول به تحصیل هستند .

 

    

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.