استاندار کهگیلویه و بویراحمد:؛
خانوادهها در آگاهی فرزندانشان با عواقب خطرناک اعتیاد حساس باشند

به گزارش انتخاب فردا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، سید علی احمدزاده پنج شنبه در شورای مبارزه با مواد مخدر استان به مردمی سازی مبارزه با مواد مخدر به عنوان محوراصلی برنامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و گفت: مردمی سازی و توسعه مشارکت های مردمی می تواند محوراصلی برنامه های پیشگیرانه ستاد مبارزه با مواد مخدر باشد.
استاندار با بیان اینکه اعتیاد، پیامدهای بسیار مخاطره آفرین را برای جوامع مختلف داشته و دارد، گفت: اعتیاد از مهمترین عوامل آسیبزای اجتماعی و موادمخدر یکی از عوامل بحران زا است که مردم را مورد تهدید قرار می دهد.
احمدزاده با بیان اینکه، اعتیاد موضوعی فوقالعاده پیچیده، تهدیدزا و بحرانزا برای خانوادهها و جامعه است، عنوان کرد: دو حوزه مقابله با عرضه و کاهش تقاضا می تواند در کنترل جریان اعتیاد موثر باشد.
وی عنوان کرد با توجه به افزایش ترددها و ترانزیت مواد مخدر از استان های در کانون خط مقدم مبارزه با آن قرار گرفته ایم.
استاندار با بیان اینکه، مبارزه با موادمخدر یکی از شاخص های مورد توجه استان است، گفت در حوزه مقابله و برخورد با عرضه، ضربه به بنیانهای قاچاقچیان موادمخدر و توزیع کنندگان از اولویتهای این استان بوده و همچنان ادامه دارد.
احمدزاده با تاکید بر اینکه، تمرکز بر فعالیت های پیشگیری، توانمندسازی و آگاهسازی از برنامههای کوتاه مدت و بلند مدت ستاد باشد تا افراد بیشتری از مردم گرفتار اعتیاد نشوند، افزود در امر پیشگیری از اعتیاد، نیاز به حساسیت و توجه آحاد جامعه دارد.
وی رویکرد مشارکت اجتماعی را در حوزه مبارزه با مواد مخدر بسیار مهم دانست و گفت: موفقیت زمانی است که حساسیت این موضوع و عواقب بسیار خطرناک اعتیاد بین جوانان، نوجوانان و خانواده به خوبی تبیین و آگاهی بخشی لازم صورت گرفته باشد.
استاندار خاطرنشان کرد که رویکرد مردمی سازی مقابله، پیشگیری و آگاهی بخشی بسیار تاثیر گذار بوده است. همه باید در برابر آسیب های اجتماعی حساسیت بالایی داشته باشیم تا به کنترل آن بینجامد.
استاندار به تمرکز برای انهدام باندهای توزیع مواد مخدر و برخورد قاطعانه با خرده فروشان تاکید کرد و اظهار داشت: معتادانی که مورد درمان قرارگرفته و سلامتیشان را باز می یابند پس از حرفه آموزی وارد بازار کار شوند تا بار دیگر به دام اعتیاد گرفتار نشوند.
وی با بیان اینکه تلاش ها بر این باشد که کانون های پخش و سرشبکه های توزیع مواد مخدر نابود شوند، ادامه داد: نیروی انتظامی باید با تمام توان با قاچاقچیان و توزیع کنندگان مواد مخدر برخورد قاطع داشته باشد.
استاندار خواستار اختصاص منابع ملی از برنامه و بودجه استان برای حوزه مقابله با مواد مخدر شد و افزود: امکانات موجود در استان باید مورد بررسی قرار گیرد تا از نزدیک مشاهده شود که نیروهای خدوم این منطقه چگونه با امکانات کم در مقابل قاچاقچیان ایستادگی و مقابله میکنند.
احمدزاده خاطرنشان کرد: در حوزه خانواده، حوزه بانوان برنامه داشته باشند و اعتباراتی که در این حوزه است در همین زمینه خرج شود بخصوص خانوادهای که با این پدیده شوم درگیر شدند.
استاندار راجع به تکمیل آزمایشگاه فراجا از برنامه و بودجه استان خواست برای این موضوع اعتبار گذاشته تا هر چه سریعتر تکمیل شود.
استاندار راجع به پاسگاه بنستان گفت: تکمیل آن پاسگاه در اولویت قرار گیرد و به نام شهدای بنستان یا به اسم شهیدای مبارزه با مواد مخدر نامگذاری کنند.
وی گفت که بحث مواد مخدر جدی گرفته شود و هرچه سریعتر تمام مناطق آلوده شهری و روستاها را با هماهنگی معاون سیاسی و نیروی انتظامی و سپاه شناسایی و خانواده آنها با تسهیلات اشتغال خانگی و افراد بیکار آن را در بخش خصوصی مشغول بکار کنند.
وی تاکید کرد: وظیفه شرعی و قانونی داریم که نگذاریم این پدیده آسیب زا رشد کند و باید با عزم و اراده قوی دست به دست هم دهیم و با تقویت بنیه مالی و امکانات در سطح وسیعتر و حجم بیشتری به مقابله با این معضل اجتماعی بپردازیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰