خبرگزاری مهر؛ گروه ورزشی- محمد بیرامی: انجمنهای ورزشهای رزمی یکی از پرمخاطب ترین فدراسیونهای ورزشی در ایران است. فدراسیونی که با حضور ۱۳۶ رشته ورزشی که تحت عناوینی چون انجمن، گروه و یا کمیته فعالیت میکنند، بیشترین ورزشکار را در بین همه رشتههای ورزشی تحت پوشش قرار داده است.
فدراسیونی که شاید در سالهای گذشته به استثناء دوره مدیریت محمود رشیدی شرایط خوبی نداشت و همیشه با حواشی متعدد دست و پنجه نرم میکرد. ولی یوسف بهتری که خود از جنس رزمیهاست ۸ بهمن ماه ۱۳۹۸ با اخذ رأی اعتماد از مجمع، سکان هدایت فدراسیون را برعهده گرفت. هر چند وی در ابتدا با مشکلات زیربنایی مواجه بود، ولی رفته رفته به امور مسلط شد و اکنون به ثبات لازم رسیده و روزهای خوبی را سپری میکند.
یوسف بهتری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین شرایط این فدراسیون و بخصوص مستقل شدن برخی رشتهها صحبت کرد.
رضایت وزارت ورزش از فدراسیون
رئیس فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی گفت: هفته گذشته مجمع سالیانه فدراسیون با حضور معاون وزیر به خوبی برگزار شد. پولادگر از وضعیت فدراسیون و بخصوص تعاملی که با هیأتهای استانی داشتیم، رضایت داشت. هر چند نظر ورزشکاران، مربیان و قهرمانان در خصوص عملکرد فدراسیون اصل ارزیابی است، ولی معتقدم روزهای خوبی را سپری میکنیم.
مستقل شدن رشتهها و ساز و کار قانونی
وی در مورد اینکه چرا مستقل شدن دو رشته موی تای و پنجاک سیلات در مجمع مطرح و تصمیم گیری نشد، گفت: مجمع ما همزمان با تغییرات در رأس وزارت ورزش برگزار شد و یکی از دلایلی که این موضوع مطرح نشد، همین تغییرات بود. ولی مستقل شدن دو رشته کاری نیست که با نامه انجام شود. این کار زیر ساختهایی دارد که ما از دو سال پیش فعالیت خود را برای فراهم آوردن شرایط لازم آغاز کردیم. موافقت این امر اخذ شده و با اصرار ما در شورای معاونین وزارت مطرح و به تصویب رسید.
طبق قانون پیش میرویم
بهتری ادامه داد: باید تعریف انجمن را دانسته و این مستقل شدن به شکل قانونی صورت گیرد. حتماً باید مقدمات کار صورت گیرد، اساسنامه آن تدوین و در مجمع فدراسیون به تصویب رسیده و پس از آن ادامه کار صورت گیرد. ما تجربه ناموفقی در این زمینه داشتیم که رشتهای به صورت انجمن از فدراسیون خارج شد، ولی خیلی زود با چنین مشکلاتی مواجه و مجبور به بازگشت شد. میخواهیم همه موارد در لوای قانون انجام شود. اگر چنین کاری صورت گیرد، انجمن بعد از استقلال به مانند یک فدراسیون عمل خواهد کرد.
مدیریت واحد همه سبکهای رزمی
رئیس فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی در خصوص رشتههای پرمخاطب رزمی گفت: سیاست اصلی ما هم سویی با وزارت ورزش است، ولی نظرات فنی خود را نیز با صراحت و خیلی قوی بیان میکنیم. نظراتی که برگرفته از شورای فنی و هیأت رئیسه فدراسیون است. چیزی که واضح و مبرهن است، اینکه هر ورزش باید یک متولی داشته باشد. اینکه کیک بوکسینگ دو جا باشد، اصلاً زیبنده ورزش نیست. اینکه جوجیتسو دو جا باشد خوب نیست، نظرات فنی خود را بیان کرده و در وزارت ورزش هم روی آن پافشاری کردیم و منتظر تصمیم مسئولان هستیم.
شاید با حضور هاشمی در رأس وزارت ورزش بتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم. اینکه یک رشته رزمی کجا باشد برای ما فرقی نمیکند، ولی یک فدراسیون در حال فعالیت است تحت نام انجمنهای ورزشهای رزمی، در چنین شرایطی هر انجمن رزمی که فعالیت میکند، باید تحت نظر آن فدراسیون فعالیت کند. ولی در کل زیاد اصرار نداریم، اصرار ما این است که تعیین تکلیف شده و مدیریت آن مشخص شود. ما باید بتوانیم پاسخگوی مخاطبان پرشمار خود باشیم.
چند سبکی بودن را میپسندم
وی در خصوص تعداد سبکها هم گفت: این نکته مثبتی است که یک رشته در چند سبک فعالیت میکند، معتقدم تعدد رشتهها و سبکها بد نیست و میتوانیم با یک رویه مشخص به نتیجه مطلوب برسیم. در فدراسیونهای دیگر هم تعدد رشته داریم، ولی یک تیم ملی واحد را مدیریت میکنند. خیلی راحت میتوانیم با تعامل و همکاری به نتایج مطلوب رسیده و همان تیم ملی را به مراجع بین المللی معرفی کنیم.
رئیس فدراسیون در پاسخ به این سوال که چرا حجازی به عنوان سرمربی تیم ملی کیک بوکسینگ انتخاب شده ولی هیچ فعالیتی در این حوزه صورت نگرفته است گفت: حجازی سرمربی تیم ملی است و در این موضوع شکی نیست، ولی باید وزارت ورزش در خصوص کیک بوکسینگ تصمیم گیری کرده و پس از یکپارچه شدن، فعالیت خود را در رأس تیم ملی آغاز کند.
اعزام به المپیک هنرهای رزمی به صورت کاروان باشد
بهتری در واکنش به در پیش بودن بازیهای جهانی رزمی یا همان « Combat Games» و حمایتهای کمیته ملی المپیک گفت: همه کارها برای حضور در این بازیها انجام شده و سهمیههای لازم توسط ورزشکاران کسب شده است. ورزشکاران در اردوی آماده سازی هستند. با تیمهای قدرتمندی در این بازیها حضور خواهیم داشت. با دبیرکل کمیته ملی المپیک در خصوص این موضوع صحبت کردیم و جلسات بعدی با حضور همه فدراسیونهایی که در این بازیها حضور دارند تشکیل خواهد شد. امیدواریم این اعزام به صورت کاروان انجام شود.
وی افزود: کمیته ملی المپیک در شرایط فعلی درگیر بازیهای آسیایی هانگژو و بخشهای تدارکاتی آن است که ما هم حق میدهیم. چرا که جو عمومی جامعه متوجه نتایج ورزشکاران در این بازیها است، ولی باید رشتههای دیگر هم دیده شود. بخصوص رشتههای رزمی که « Combat Games» المپیک آنهاست. ما در این بازیها سه رشته و ۱۶ ورزشکار داریم، هزینههای آن نیز تأمین شده و مشکلی برای اعزام نداریم. ولی کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش هم باید حمایتهای خاص خود را داشته باشند.
راه اندازی بانک اطلاعاتی کار بزرگی بود
رئیس فدراسیون در خصوص وضعیت بانک اطلاعاتی هم گفت: بانک اطلاعاتی فدراسیون یکی از موضوعات مهمی بود که پیگیری و به سرانجام رسید و کار خود را آغاز کرده است. در واقع کار بسیار بزرگی را به سرانجام رساندیم که عضو گیری آن به صورت مرحلهای آغاز شده است. در اولین مرحله رزمی کاران دارای کمربند مشکلی باید اطلاعات خود را ثبت کنند. در شرایط فعلی میتوانیم به تفکیک استان، جنسیت، سبک، آمایش سرزمین و… گزارش آماری گرفته و بر اساس آن برنامه ریزی کنیم.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰